Ter plaatse... uw verblijf in alle veiligheid !

Om ons aan te passen aan nieuwe gezondheidsbeperkingen, hebben we het gezondheidsprotocol aangenomen dat door de Federatie van Outdoor Hotels bij de overheid is ingediend. We hebben onze diensten aangepast om u optimale omstandigheden voor uw vakantie te garanderen : 

Terrasse du restaurant
Accueil
Dîner dans le jardin
Les toilettes de Shrek...
 

 • De receptie, winkel en terras zijn dagelijks geopend van 08.30 uur tot 12.30 uur en van 15.00 uur tot 19.00 uur.

 • Bar, ontbijt en restauratie op het buitenterras, met uitzicht op de rivier

Het restaurant is open. Waar mogelijk bedienen wij u op het terras, in de buitenlucht. Op zeldzame avonden met slecht weer beperken we het aantal bezoekers van het restaurant om een afstand van minstens één meter tussen elke tafel te respecteren. Dus vergeet niet om um tafel te reserveren ! 

Elke tafel, stoel, enz... worden tussen elke klant gedesinfecteerd. Betalen aan tafel heeft de voorkeur. 

Het ontbijt wordt aan tafel geserveerd. Op drukkere ochtenden (zoals zondagochtend) wordt u een ontbijtbuffet aangeboden met hydroalcoholische gel. Maar we raden u aan deze zelf mee te nemen. 

Elke accommodatie heeft een keuken met de nodige apparatuur om onze afhaalmaaltijden te koken of op te warmen. 

 • Kleine winkel met ijsjes en koele drankjes en elke ochtend vers brood en croissants (dag tevoren te bestellen)

Onze kleine kruidenierswinkel is vanaf begin juli goed gevuld, om u een keute te garanderen uit verse en droge producten, lokale producten, ijs en koude dranken om mee te nemen. In de kruidenierswinkel zijn maximaal 2 personen tegelijk toegestaan. Hydroalcoholische gel is voor u beschikbaar. Betalingen met creditcard en contactloos hebben de voorkeur en de betaalautomaat wordt regelmatig gedesinfecteerd.  

 • Gratis wifi op het terras. Wifi is gratis beschikbaar in de gemeenschappelijke ruimtes, maar door commerciële en ecologische keuze is het niet beschikbaar op de staanplaatsen en huuraccommodaties van de camping.

Nouvelle aire de jeux en bois
Farniente sur la plage de sable fin
les toboggans de la plage
5 agrès de fitness en bord de rivière
Trampolines, balançoire nid, ping-pong
Pêche à la truite ou aux écrevisses

 • Directe toegang tot de rivier en zandstranden, zwemmen, vissen

Om de video van ons prachtige strand te bekijken, klik here : Strand

Hier vindt u geen zwembad, met alle risico's van dien en de geluidsoverlast, maar een rustige rivier met zuiver en zoet water rondom de camping. Le Doux is diep en warm genoeg om er in de zomer in te zwemmen : tot 24°C afgelopen zomer ! Resurgences voeden continu de stroming en garanderen een goede diepte, ook bij droogte. We hebben het fijne zandstrand vergroot, zodat iedereen de nodige ruimte heeft om in alle rust te ontspannen. 

 • Speeltuin, tafeltennis, trampoline, petanqueveld, badminton en volleybal, gezelschap-spelen, boekenkast, tennis (binnen straal van 2 km)

Buitenactiviteiten zijn daarom bevoorrecht !

NIEUW : houten spellen, waaronder een groot portaal met glijbanen, loopbruggen en schommels... en een kleine TREIN, een mini Mastrou helemaal in hout ! smile  En voor oudere kinderen, een fitnessruimte aan de rivier met 5 beveiligde "bodyboomers". 

 • Nieuw sanitairgebouw met douchecabine en toilet voor personen met een handicap en badkamer voor baby's

Het sanitair en de ontvangstruimtes worden meerdere keren per dag schoongemaakt en gedesinfecteerd. Daar moeten barrièrebewegingen worden gerespecteerd. Was voor het welzijn van iedereen uw handen met zeep. 

 • Wasmachine, verhuur van gas plancha (houtskool barbecues en open vuur zijn verboden)
 • Ventilatie, reiniging en desinfectie van accommodatie met een minimum van 4 uur tussen twee bewoners (indien mogelijk 24 uur in week)
 • Receptie / toeristisch informatiepunt : verstrekking van digitale toeristische informatie (op onze site, activiteitenpagina), contactloze betaling met favoriete bankkaart, verstrekking van hydroalcoholische gel, niet meer dan 2 personen toegestaan op hetzelfde moment. 
 • Startpunt van wandelingen en fietstochten, treinstation van Arlebosc op 200 m (Markttrein stop op dinsdag in juli en augustus), IGN-kaarten en wandell-topogidsen bij de receptie
 • Geen avonden of entertainment met het publiek
 • Als u symptomen van Covid-19 vermoedt, meld dit dan onmiddellijk aan het management. Houd er rekening mee dat er sinds 2020 geen geval van Covid-19 op de camping is gedetecteerd. Alle voorwaarden zijn aanwezig om u een veilige vakantie te bezorgen !

 

 

NAAR MEER VERANTWOORDELIJK TOERISME

Omdat duurzame ontwikkeling nu een integraal onderdeel van ons leven is, nodigen we u uit om verantwoorder te reizen : in een kleinere groep, menselijker en opener voor anderen, minder consument en meer respect voor de planeet. 

Hiervoor hebben we van onze kant opgezegt : 

- water- en energiebesparing, zonne-verlichting, 

- afvalbeheer (composteren en sorteren van afval), 

- gebruik van schoonmaakproducten die milieuvriendelijker zijn,

- onze reizen naar de camping alleen per elektrische golfkar, fiets of te voet,

- informatie over zachte mobiliteitsoplossingen in de buurt van de camping (wandelen, fietsen en paardrijden),

- gebruik van voedingsproducten uit de kortsluiting, lijst van lokale producenten op onze site,

... en zelfs een kleine aromatische en geneeskrachtige tuin !  

Contact


Camping LE VIADUC Ardèche
1595 route du Banchet
07 410 ARLEBOSC

Tél. (+33) 04 75 06 74 49
Stéphanie et Olivier ORTILLON

e-mail : camping.viaduc@yahoo.com

Betaalmiddelen


Copyright


© 2024 Camping le Viaduc. All Rights Reserved.

Legal Notice / Sales terms and rules of procedure / Rules